Blue Energy for H2!

26 november 2018

Jullie weten allemaal dat Blue Energy de nieuwe CO2-vrije manier is om energie te genereren uit zout en zoet water. Het genereert 24 uur per dag en 7 dagen per week energie, waardoor de stabiliteit van het net op grote en kleine schaal wordt verbeterd, zowel bij baseload als bij peakshaving.
 
Je wist waarschijnlijk niet dat met een licht aangepaste installatie waterstof kan worden gegenereerd:
Blue Energy for H2!
 
Voor Nederland kan de 1750 MW Blue Energy, die kan worden geoogst van de Rijn die leegstroomt in de Noordzee, gemakkelijk worden overgebracht naar de productie van 1,6 miljard Nm3 H2-gas.
Wereldwijd ontstaan er enorme mogelijkheden voor de productie van deze energiedrager.
Deze revolutionaire methode produceert direct groene H2, zonder enige CO2-productie en met een zeer lage impact op het milieu.
Waterstof wordt geproduceerd in een enkele stap, in de compacte REDstacks, zonder eerst elektriciteit te produceren; dus met een hoog rendement!
 
REDstack BV biedt Green Hydrogen in één stap met Blue Energy: de toekomst in duurzaamheid!
 
 
 • nieuws

  REvivED Water webinar 1st of July

  In this webinar we present the results of the EU REvivED project, focused on the pilot for ED on the Afsluitdijk (the Netherlands) built by project partner REDstack.

 • nieuws

  Blue Energy for H2!

  Een revolutionaire methode om direct groen H2, zonder enige CO2-productie en met een zeer lage impact op het milieu

 • nieuws

  REDstack: Nationaal Icoon 2016 REDstack: Nationaal Icoon 2016

  REDstack: Nationaal Icoon 2016

  De drie winnaars werden door minister Kamp van Economische Zaken bekend gemaakt in het tv-programma De Wereld Draait Door.

 • nieuws

  Koning stelde proefinstallatie Blue Energy officieel in gebruik Koning stelde proefinstallatie Blue Energy officieel in gebruik

  Koning stelde proefinstallatie Blue Energy officieel in gebruik

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander stelde op woensdagmiddag 26 november 2014 de Blue Energy proefinstallatie op de Afsluitdijk officieel in gebruik. Hij deed dat door de toevoerkranen van het zoute Waddenzee water en het zoete IJsselmeerwater te open