Blue Energy for H2!

26 november 2018

Jullie weten allemaal dat Blue Energy de nieuwe CO2-vrije manier is om energie te genereren uit zout en zoet water. Het genereert 24 uur per dag en 7 dagen per week energie, waardoor de stabiliteit van het net op grote en kleine schaal wordt verbeterd, zowel bij baseload als bij peakshaving.
 
Je wist waarschijnlijk niet dat met een licht aangepaste installatie waterstof kan worden gegenereerd:
Blue Energy for H2!
 
Voor Nederland kan de 1750 MW Blue Energy, die kan worden geoogst van de Rijn die leegstroomt in de Noordzee, gemakkelijk worden overgebracht naar de productie van 1,6 miljard Nm3 H2-gas.
Wereldwijd ontstaan er enorme mogelijkheden voor de productie van deze energiedrager.
Deze revolutionaire methode produceert direct groene H2, zonder enige CO2-productie en met een zeer lage impact op het milieu.
Waterstof wordt geproduceerd in een enkele stap, in de compacte REDstacks, zonder eerst elektriciteit te produceren; dus met een hoog rendement!
 
REDstack BV biedt Green Hydrogen in één stap met Blue Energy: de toekomst in duurzaamheid!
 
 
 • nieuws

  Prototype ontwikkeling Blue Energy Rack afgerond

  Prototype ontwikkeling Blue Energy Rack afgerond Afgelopen week is het project Prototype ontwikkeling Blue Energy Rack succesvol afgerond. Er is een prototype rack gebouwd, wat qua prestaties de gestelde doelen ruimschoots heeft gehaald. Hiermee zetten

 • nieuws

  Koning stelde proefinstallatie Blue Energy officieel in gebruik Koning stelde proefinstallatie Blue Energy officieel in gebruik

  Koning stelde proefinstallatie Blue Energy officieel in gebruik

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander stelde op woensdagmiddag 26 november 2014 de Blue Energy proefinstallatie op de Afsluitdijk officieel in gebruik. Hij deed dat door de toevoerkranen van het zoute Waddenzee water en het zoete IJsselmeerwater te open

 • nieuws

  REDstack: Nationaal Icoon 2016 REDstack: Nationaal Icoon 2016

  REDstack: Nationaal Icoon 2016

  De drie winnaars werden door minister Kamp van Economische Zaken bekend gemaakt in het tv-programma De Wereld Draait Door.

 • nieuws

  Blue Energy Demo Katwijk - Intentieverklaring niet verlengd

  Hoogheemraadschap van Rijnland, Provincie Zuid-Holland, de gemeenten Katwijk en Noordwijk hebben op 25 januari besloten de intentieverklaring voor het realiseren van een Blue Energy centrale niet te verlengen.